Telefon: 06-20-9742-744


Egynapos utak

Egynapos utak programjaink keretében a környező országok történelmi nevezetességeit nézzük meg, és szabad program során vásárlásokra is van lehetőség

Hofburg Sissi múzeumEgynapos utak Bécs

Bécs nevezetességeit, látogatjuk meg Hofburg Sissi múzeum, csokoládé múzeum, kóstolóval.

A látogatás után szabadidő áll rendelkezésre, mely alatt megtekintésre ajánljuk Bécs belvárosának nevezetességeit: Stephansdom, Votivkirche, Kartnerstrasse, Városháza vagy vásárlási lehetőség.

Myrafalle vízesés MuggendorfBécs Myrafalle vízesés

Utunk során egy Bécs környéki csokoládégyárat és Múzeumot nézünk meg, természetesen kóstolóval együtt, a kulináris élvezetek miatt. Majd utunkat folytatva a Muggendorf községnél található Myrafalle vízesésnél túrázunk.

Advent BécsbenAdvent Bécsben

Bécsbe, rövid pihenővel érkezünk. Első állomásunk egy bevásárló központ, ahol lehetőség nyílik szabad program keretében vásárlásra. Utána látogatást teszünk a Hofburgba, ahol lehetőség van a kastély termeinek megtekintésére. Majd, Bécs belvárosába folytatjuk utunkat, ahol minden évben a Városháza előtti téren kerül megrendezésre a híres Christkindlmarkt (karácsonyi vásár). Itt ráhangolódhatunk az ünnepekre. A vásárlók hihetetlen mennyiségben találnak ételt és italt, és egyedi ajándékvásárlásra is van lehetőség.

PozsonyKomárom, Dévényi vár, Pozsony körutazás.

Komáromba megtekintjük az Európa udvart. Majd elindulunk a Dévényi vár felé, ahol felmegyünk a várba és megnézzük a panorámát, mely a várból tárul elénk. Utána Pozsonyt látogatjuk meg, ahol gyalogos idegenvezetésen veszünk részt, megnézzük a várat, az úri utcát, Pálffy-palota, a kandit, paparazzit.. A nap végeztével még jut egy kis idő egy igazi sztrapacska elfogyasztására.

 

 

Az utak ára nem tartalmazza a belépőjegyeket és a kötelező betegség-baleset-poggyász biztosítást.

hirdetések ingyen