Telefon: 06-20-9742-744


Jesolo non stop

Jesolo tengerpartNon-stop utunk során egy napos teljes fürdőzést biztosítunk Önnek az olasz tenger partján Jesolo-ban. Élvezze a nyarat, az olasz temperamentumot, az olasz ételeket, ízeket, és töltődjön fel energiával. Érdekessége, hogy két központja van, az egyik, az „óvárosi” (Centro Storico), mely maga Jesolo központja, és a másik, mely Lido di Jesolo főutcája. Az így kialakult helyzettel egyedi az olasz városok között.

Jesolo világítótoronyLido di Jesolo főutcája (Via dei Mille - Via Guiseppe Verdi - Via Ugo Foscolo - Via Silvio Trentin - Via Andrea Bafile - Via Dante Alighieri) este 20 órától reggel 6 óráig le van zárva a forgalom elől (kivéve a helyi Rendőrségek és a turista busz), így teljes egészében sétáló utcának használható.

A környék természeti látnivalókban gazdag, számos ritka növény- és állatfaj található meg itt. Ezekből található egy gyűjtemény a via Bafile 172. alatt található Múzeumban, ahol több mint 15 ezer könyv, valamint hasonló számú kiállított tárgy mutatja be a lagúna élővilágát.

Jellegzetes látnivaló a város déli végén, a Sile partján található világítótorony (Il Faro di Jesolo) is. Érdekesség, hogy gyakran tévesen nevezik mivel az eredeti neve Faro di Piave Vecchia és nem Jesolohoz köthető elsősorban, hanem Cavallino községhez. Egy bizonyos Cavallino megállapodás szerint a továbbiakban nevezhető Il Faro di Jesolo-nak is.

 

Lido di Jesolo csobbanás 3 nap / 0 éj

Időpontok:

2018.07.27

2018.08.03

2018.08.10Részvételi díj:

13 990 Ft / Fő

Utazás: busszal

Program:

Lido di Jesolo1. nap: indulás Budapestről az esti órákban. Éjszaka a buszon

Folyamatos utazás, rövid pihenőkkel Jesoloba. Tervezett érkezés Jesoloba a délelőtti órákban. Autóbuszunkról a tengerparttól kb. 200 méterre szállunk le.

Tengerpartja homokos, hosszan elnyúló. A tenger lassan mélyül, gyerekes családoknak is kiváló. A tengerparton éttermek, kávézók, fagylaltozók sorakoznak. A tengerparton napágy bérelhető. Jesolo rendelkezik Európa leghosszabb sétálóutcájával, ahol rengeteg üzlet portékájából válogathatunk.

Amennyiben van, akit nem csak a fürdőzés érdekelné, abban az esetben kirándulásként Velence meglátogatását javasoljuk. A jesoloi buszpályaudvarról indulnak a helyi buszok Velencébe. Ezekkel a buszokkal a Piazzale Roma-ig jutunk, ahonnan a helyi vaporettokkal eljutunk a Szent Márk térre.

Visszaindulás Jesoloból az esti órákban folyamatos utazás rövid pihenőkkel, éjszaka a buszon. Érkezés Budapestre 3. napon a délelőtti órákban.

AKCIÓS részvételi díj: 13 990 Ft / Fő (2018.04.04 -ig)

AKCIÓS részvételi díj: 15 990 Ft / Fő (2018.06.06 -ig)

Tájékoztató árak:

Átöltözési lehetőség: ingyenes

Két napágy egy napernyővel: kb. 10-15 Euro / nap

Az ár nem tartalmazza: BBP biztosítást, mely kötelező (1 100 Ft / Fő / nap)

Az utazáshoz szükséges: érvényes útlevél vagy érvényes személyi igazolvány!

Az árváltoztatás jogát fentartjuk!

Felszállási helyek:

Budapest, Blaha Lujza tér áruház előtti parkoló

Budaörs AGIP kút

Székesfehérvár SHELL benzinkút

Siófok Tesco parkoló

Nagykanizsa Tesco parkoló

Kérjük, hogy ha nem a budapesti felszállást választják, jelezzék felénk megrendeléskor!

Foglalási díj: 500 Ft / Fő

Jelentkezés - Érdeklődés

A személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szoló 1992. évi LXIII. Törvény 1.§-a szerint a jelentkezők személyes adatait bizalmasan kezeljük, és azt harmadik személy részére nem adjuk ki.

A mező kitöltése kötelező *

A naptár ikon segítségével kiválaszthatja a meghírdetett utazás kezdő dátumát.

Maximum 500 karakter!


  Frissítés Captcha